Evinize özel tekstil ürünleri arasından en uygun runner masa örtülerini bulabilirsiniz.

20 Ekim 2014 Pazartesi

Ufak Değişiklikler ile Evinizi Yenileyin

Daha güzel görünen ve daha cazip bir ev için yapabileceğiniz çok fazla şey vardır. Kişisel beğeninize bağlı olarak, birçok işi kendiniz yaparak evinizin görüntüsünü daha da güzel yapabilirsiniz.

- İşe ilk olarak mutfağınızdan başlayın. Yeni bir tezgah ve dolaplar mutfağınızın güzelliğini artıracaktır. Fakat bunlar çok fazla masraf yapmanız anlamına gelir. Bunun yerine başka bir çözüm olarak, dolaplarınızın kapaklarını değiştirebilir ya da sadece kollarını veya topuzlarını değiştirebilirsiniz. Bunun yanında evinizde bulunan beyaz veya itici perdeler yerine kumaş perde ya da zebra perde kullanabilirsiniz.

- Eski ahşap dolaplarınızı kapılarda kullandığınız boya ile parlatabilirsiniz. Tavanı ve duvarları da bir kat boya ile boyarsanız, çok az bir parayla mutfağınız daha parlak ve yeni görünecektir. Bu boya ucuz bir boya olursa hemen kirlenecek ve dökülebilecektir. Bu nedenle güzel bir boya kullanmalıyız.

- Lambanızı da değiştirmeyi düşünürseniz iyi edersiniz. Kullanmış olduğunuz avizeler sadece bir süre için modadır ve sonra değiştirmeniz gerekir. Yeni, modern avizeleri aydınlatma sistemleri satan dükkanların yanı sıra ev ve ofis malzemeleri satan mağazalarda da şık tasarımlı aydınlatmalar satın alabiliriz. 

- Yeni bir halı almak pahalı olabilir. Fakat halınızı yıkamaya verebilirsiniz. Evinizin değerini artırmanın bir yolu da temiz görünen halılardır. Bu evinizin kokusunu da değiştirecektir.

- Mutfak ve banyonuzda bulunan muslukları değiştirerek daha kullanışlı musluklar kullanabilirsiniz. Bu evinizin görünüşünü modernleştirmenin oldukça az masraflı yollarından biridir. 


- Evinizin dışarıdan ve içeriden görünüşünü değiştirmek için perdelerinizi de değiştirebilirsiniz. Eski ve solmuş perdeler evinize kötü bir görünüm verecektir. Özellikle kampanya zamanlarında güzel ve ucuza perdeler alabilirsiniz. 

- İlkbahar ve yaz mevsimi boyunca pencerenizin dışında taze çiçekler yetiştirmek için birkaç çiçeklik almayı düşünün. Bunun yanında evinizde runner, peçete, Amerikan serviste ev dekorasyonu adına size artı katacaktır. 

0 yorum:

Yorum Gönder

© Runner Masa Örtüsü - Ev Tekstili, AllRightsReserved.